Pozemok Okoličné

Cena:

0 € (29,00 €/m2)

Typ: predaj
Úžitková plocha: 11297 m2
Dispozícia:
Plocha pozemku: 11297 m2
Stav:
Lokalita: Okoličné, Liptovský Mikuláš

Dispozícia

Izby:
WC:
Kuchyňa:
Pivnica:
Spálne:
Orientácia:
Šatník:
Poschodí:
Kúpeľne:
Výťah: Nie

Občianska vybavenosť

Popis

Nachádza sa v mestskej časti mesta Liptovský Mikuláš, Okoličné na ulici Okoličianska. Celková výmera pozemku je 11 297 m², ktoré sú vedené ako trvalé trávnaté porasty (11160m2) a zastavané plochy a nádvoria (137 m2). Vjazd na pozemok je z hlavnej cesty medzi Liptovským Mikulášom a Liptovským Hrádkom. Pozemok susedí s bezín pumpou Slovnaft. V bezprostrednej blízkosti je možnosť napojenia na inžinierske siete. Celková občianska vybavenosť je dostupná 5 min. autom do Liptovského Mikuláša (všetky inštitúcie na okresnej úvorni) alebo 7 min. autom do Liptovského Hrádku.

Ponúkaná nehnuteľnosť je vhodná na komerčné využitie napr. výstavbu polyfunkčného centra alebo kancelárske priestory. Strategická poloha pri hlavnej ceste medzi Liptovským Mikulášom a Liptovským Hrádkom dodáva pozemku lukratívnosť. Na dosah sú dve priemyselné zóny: jedna smerom na Závažnú porubu a druhá priamo v centre mesta. Najväčšie sídlisko Liptovského Mikuláša, Podbreziny sú 1 min autom od nehnuteľnosti
Funkčné využitie pozemku podľa Územného plánu mesta Liptovský Mikuláš:
Bytový dom, zariadenia občianskej vybavenosti napr. zariadenia obchodu, služieb, školstva, zdravotníctva, kultúry, športu a rekreácie, plochy upravenej zelene a pod. Zariadenia nerušiace svojou prevádzkou okolité obytné prostredie napr. administratíva, kultúra, obchod, šport a rekreácia, zariadenia prechodného ubytovania a verejného stravovania, zariadenia sociálnej starostlivosti, zariadenia výrobných služieb a drobnej výroby, obslužné komunikácie, hromadné garáže, zariadenia infraštruktúry slúžiace pre obsluhu územia a pod.

Kontaktujte nás

Radi Vám odpovieme na akékoľvek otázky, prípadne sa dohodneme na obhliadke.